Monday, November 24, 2008

Joan Boada, mentider per sistema.

Recordem el cas de la Núria Pòrtulas, una jove educadora de Sarrià de Ter, que es va passar segrestada a la presó acusada d’integració a banda terrorista sense proves durant més de quatre mesos. El Director General del Departament d’Interior, el Sr. Joan Boada va arribar a dir –sense proves, recordem-ho- una gran quantitat de despropòsits malintencionats com que la Núria tenia bombes; i va arribar a amenaçar la seva familia per tal que no fés rebombori mediàtic sobre el cas. La cosa no li va sortir bé, i la Núria està avui al carrer, d’on no hauria d’haver sortit mai.

Joan Boada mentia delibaradament. Es pot arribar a ser més frívol? Tot plegat va ser d’una baixesa moral dificilment vista anteriorment. Gairebé dos anys després, Joan Boada segueix tenint les mateixes carecterístiques: és un mentider, un frívol i dubto que tingui moral.

Aquesta és segons Joan Boada una actuació excel·lent i modèlica:

Fotos: David Datzira

I en aquest vídeo de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) es pot veure en el minut 1:34, l’actitud -segons Joan Boada- molt violenta dels estudiants.

Realment és patètic veure com un partit que es vanagloria per ser d’esquerres i actuar com a tal pot arribar a degenerar fins al punt de situar-se a la dreta de les gestions anteriors del Departament: Núria de Gispert (UDC) i Montserrat Tura (PSC) o inclús de la Delegada del Govern en temps d’Aznar, Júlia García-Valdecasas (PP). Però personalment, ja no em sorprén res.

Acabaré enllaçant la Carta Oberta a Joan Boada (ICV), publicada avui pel company Xavi Monge al seu bloc, la qual subscric en la seva totalitat.

No comments:

Post a Comment